Begravningsblommor

Att beställa begravningsblommor med personlig känsla kan vara ett sätt att visa respekt eller kärlek för den som gått bort. Blommorna blir en del av en vacker ceremoni och ett fint minne. Att skicka blommor till begravning utan att själv närvara är vanligt och då är det bra att veta att jag gärna sänder er ett digitalt foto för att se blommorna och för att kanske bevara. Syster Blom erbjuder personlig, flexibel service och lägger stor omsorg vid att skapa unika sorgbuketter, begravningskransar och andra blomsterdekorationer utifrån era önskemål. Binderiet finns i Tyresö, men levererar blommor till begravningar i hela Stockholm. Skogskyrkogården ligger till exempel inte mer än några minuter från binderiet.

Notera att även om begravningsbyrån ni anlitat har ett avtal med en annan florist, går det att beställa från Syster Blom, detta gäller också kist- och urndekorationer.

STORLEK OCH VARIATION AV BEGRAVNINGSBLOMMOR

Alla begravningsbuketter, begravningskransar och andra dekorationer kan varieras i storlek. Blomsorter och färg anpassas efter era önskemål. De flesta blommorna finns året runt, men kan variera kraftigt i pris. Det går förstås också bra att ge en budget för hur mycket blommorna till begravningen får kosta och beskriva era önskemål eller att ge mig fria händer.

HEMBESÖK FÖR ATT UNDERLÄTTA BEGRAVNINGEN FÖR ER OCH FOTO SOM MINNE

Förhoppningsvis ges jag möjlighet att arrangera alla begravningsblommor till ceremonin för att på så sätt skapa harmoni och en helhet. Jag träffar er då gärna i ert hem eller på annan plats för att prata om hur ni vill ha det.

Om så önskas sänder jag er ett digitalt foto av blommorna i efterhand – att behålla som minne eller om ni själva inte kunnat närvara vid begravningen.

Ta del av Syster Bloms Villkor

Läs mer om Syster Blom

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave