Hoppa till innehåll

Se fler begravningsblommor och beställ:

Att beställa begravningsblommor med personlig känsla kan vara ett sätt att visa respekt eller kärlek för den som gått bort. Blommorna blir en del av en vacker ceremoni och ett fint minne. Och att skicka blommor till begravning utan att själv närvara är vanligt. Då är det bra att veta att jag gärna sänder er ett digitalt foto så att ni ändå får se blommorna.

Blommor till hela begravningen

Syster Blom erbjuder personlig, flexibel service och lägger stor omsorg vid att skapa unika sorgbuketter, begravningskransar och andra blomsterdekorationer utifrån era önskemål. Binderiet finns i Tyresö, men jag levererar blommor till begravningar i hela Stockholm. Skogskyrkogården ligger till exempel inte mer än några minuter från binderiet.

Notera att även om begravningsbyrån ni anlitat har ett avtal med en annan florist, går det utmärkt att beställa från Syster Blom. Detta gäller också kist- och urndekorationer.

STORLEK OCH VARIATION AV BEGRAVNINGSBLOMMOR

Alla begravningsbuketter, begravningskransar och andra dekorationer kan jag variera i storlek. Blomsorter och färg anpassar jag efter era önskemål. De flesta blommorna finns året runt, men kan kraftigt skilja i pris. Det går förstås också bra att ge en budget för hur mycket blommorna till begravningen får kosta. Beskriv era önskemål eller ge mig fria händer.

HEMBESÖK FÖR ATT UNDERLÄTTA BEGRAVNINGEN FÖR ER OCH FOTO SOM MINNE

Förhoppningsvis får jag möjlighet att arrangera alla eller många begravningsblommor till ceremonin. På så sätt kan jag skapa harmoni och en helhet. Jag träffar er då gärna i ert hem eller på annan plats för att prata om hur ni vill ha det.

Om ni så önskar sänder jag er ett digitalt foto av blommorna i efterhand. Ni får det som ett fint minne eller om ni själva inte kunnat närvara vid begravningen.

Ta del av Syster Bloms Villkor
Läs mer om Syster Blom

SaveSave

SaveSave

FAQ begravningsblommor
FAQ – Hur ska jag välja begravningsblommor?

Tänk på blommor den bortgångne tyckte om eller gör det personligt på annat sätt. Inspireras av bilder. Som nära familj eller vän beställer man oftast en större dekoration. Samma gäller för företag eller flera personer som går ihop om en beställning. Om även välgörenhet önskas, passar en mindre dekoration. Är budgeten lite så låt floristen fritt välja blomsorter efter säsong och använd hellre ett kort än ett band. Ring för att få personlig rådgivning av florist.

Hur går jag till väga?

  1. BESTÄLL
  2. FÅ EN BEKRÄFTELSE INOM 24 TIMMAR
  3. BETALA MED SWISH ELLER TILL BANKGIRO
  4. FÅ LEVERANS DIREKT TILL KYRKA/KAPELL