Hoppa till innehåll

Kontakt

Tel 0707-330465

E-post info@systerblom.se

För att beställa blommor i Tyresö och i Stockholmsområdet eller för att boka rådgivning för bröllop, begravning eller till företagsevent skicka ett mail till info@systerblom.se . Vill ni hellre prata med mig så är du välkommen att ringa. Svarar jag inte på telefon har jag händerna fulla med blommor eller är i en kyrka. Lämna då gärna ett meddelande och jag tar sedan kontakt med er inom 24 timmar (mån-fre).

Alla beställningar bekräftas skriftligen och oftast även muntligen för att allt ska stämma.

Besök i binderiet är enbart möjligt enligt överenskommelse då jag inte alltid är på plats. För rådgivning åker jag gärna till er eller så ses vi på något café – vad som passar er bäst! Jag utgår ifrån Tyresö, men tar uppdrag över hela Stockholmsområdet, speciellt när det gäller större beställningar och då det kanske ska dekoreras på plats.

Välkomna!

Företaget innehar F-skatt

Kontakt