Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Varför ska jag läsa denna policy?

Denna policy beskriver hur vi på Syster Blom AB samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?

  • email
  • namn
  • adress
  • kontaktuppgifter

Vi behöver informationen för att kunna skapa fakturan på din eventuella beställning. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Vilka delar vi din data med?

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Hur länge behåller vi dina uppgifter?

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver behålla en del av din information i upp till 7 år, därefter så kommer den raderas.

Vilka rättigheter har du?

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Var lagras min information?

Din information lagras i datacenter inom den Europeiska Unionen. Av tekniska skäl så kan våra underleverantörer behöva flytta information till andra länder utanför EU. Om detta sker så används lämpliga skyddsåtgärder och standardiserade dataskyddsbestämmelser som godkänts av EU-kommissionen.

Uppdateringar till denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 30 oktober 2023.

Hur du kan kontakta oss

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande emailadress: info@systerblom.se