Hoppa till innehåll

Sunday wedding 20 oktober

bröllopsmässa

Höstens bröllopsevent för brudpar i Stockholm

För många börjar bröllopsplaneringen ett år i förväg (om inte tidigare!) och gifter man sig på sommaren innebär det att planerna är i full gång redan på hösten. Då passar det bra med ett bröllopsevent, tänkte jag, Lisa och Caroline, som driver nätverket Bröllop & Event.

Vi konstaterade att det, inte oss veterligen, finns någon bröllopsmässa på hösten i Stockholm. Och vi har så många professionella kontakter inom bröllop och event. Då vore det så fantastiskt att samla all denna kunskap och erfarenhet på ett och samma ställe för en dag. 

Sagt och gjort, beslutet var fattat och vi satte genast namnet SUNDAY WEDDING på vårt event. Vi kände att det var trevligt med en söndag och att namnet var lite tokigt roligt. Ingen gifter ju sig på en söndag… eller? Vi bestämde också att vi inte ville kalla vår händelse för “mässa” utan vi kallar det för “bröllopsmingel”. Det ger en skönare stämning!

Genom vår kontakt på fest- och bröllopslokalen Clustret fick vi snabbt en överenskommelse om att vara i denna fantastiska lokal. Oktober är en lite lugnare månad och den 20:e blev ett bra datum!

Inte en vanlig bröllopsmässa

SUNDAY WEDDING vänder sig till både brud och brudgum och partners. Vi är måna om att ALLA ska finna något i sin smak, och vår ambition är hög. 

Besökaren kan förvänta sig att se det klassiska som brukar förekomma på en traditionell bröllopsmässa, men vi vill nå längre än så. Det gör vi genom att välja våra utställare med stor omsorg och omtanke.

Våra härliga utställare gör sig redo att möta alla besökare. Och vi kommer tillsammans att göra allt för att fylla din eftermiddag med upplevelser för både öga, öra och smaklökar.  

Vårt mål är att besökaren ska gå hem med ett leende på läpparna! Att hen ska känna sig upprymd och berikad. Vårt mingel ska ge mersmak och en stor portion inspiration till kommande säsongs bröllop!

Foto Lisa Jansdotter

Syster Blom står förstås för blomsterdekorationer och brudbuketter på eventet. Något jag ser fram emot med stort kreativt engagemang och pirrig förväntan!

Varmt, varmt välkomna till Sunday Wedding!

KÖP DIN BILJETT HÄR!