Hoppa till innehåll

Blommor till bröllop, begravning och event

Välkommen! Syster Blom arrangerar blommor på beställning i binderi i Tyresö till bröllop, begravning event och inredning. I webbutiken finns begravningsblommor för beställning till hela Stockholmsområdet och jag erbjuder personlig rådgivning inför större begravningar, bröllop och företagsevent. Flexibel service står i centrum, där fullt fokus läggs på varje enskilt uppdrag. Stor omsorg läggs vid att skapa unika dekorationer. Alla blommor köps in specifikt för varje tillfälle för att få hög kvalitet och det bästa vad säsongen har att bjuda på. Vare sig ni har bestämda önskemål eller inte alls vet vad ni vill ha, låt mig få dela med mig av min passion för blommor!

Jag som driver Syster Blom heter Kristina Veltkamp och jag är utbildad florist i USA och i Nederländerna (ADFA2-certifierad). Jag har erfarenhet inom event, bröllop och framför allt sorgbinderi, vilket också ligger mig varmt om hjärtat, men jag eftersträvar att ha en blandning av alla typer av uppdrag. Inspiration finner jag oftast i naturen och jag låter gärna mina dekorationer få inslag av skog, äng och dikeskant. Säsongernas växlingar ser jag alltid fram emot och jag njuter av att skapa med vad som bjuds just nu. Med ett öga på internationella trender för blommor, växter och design följer jag med i utvecklingen, skapar nytänkande dekorationer, samtidigt som jag strävar efter en personlig stil. Målet är att mina kunder, utöver att bli nöjda, också blir berörda av mina blomsterkreationer.

Blommor till Bröllop & Event

I nätverket Bröllop & Event kan jag rekommendera flera specialister till dig som vill ordna fest eller bröllop. Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Eller läs mer på vår hemsida brollopevent.se. Där finns allt du söker på ett och samma ställe.

Syster Blom - blommor