Workshops för kompisgänget, arbetskamraterna eller möhippan!

Är ni en grupp som vill ha något kreativt att göra tillsammans? Boka in en blomsteraktivitet som att binda jul- eller sommarkransar, skapa påskdekorationer, göra blomstersmycken eller växtarrangemang till entrén. Jag kommer till er eller ni bokar en ”Blomstrande High Tea” på Kumla Herrgård i Trollbäcken (se nedan). 

Från 8 personer – 2-3 timmar – från 450 kr/person beroende på aktivitet och antal deltagare

 

 

 

Blomstrande High Tea på Kumla Herrgård

Hitta på något kreativt med kompisgänget eller till möhippan!

Skapa ett vackert blomsterarrangemang i romantisk stil och avnjut under tiden ett härligt uppdukat bord med snittar, kakor, scones och olika tesorter. Blommorna får du givetvis ta med dig hem!

Från 10 personer – 2,5 timmar – 750 kr/person

 

 

 

 

Bind en höstkrans!

Söndag 24 september

Kl 14.00 – 16.00

Antal deltagare: 10

Pris: 550 kr – Boka före 1 september och få 10% i rabatt

Plats: Hantverkskammaren Tyresö Slott

Välkomna hösten med en härlig höstkrans! Vi binder kransar av hortensia, blad och bär och går då igenom material och teknik. I priset ingår allt material och lån av verktyg. Ta med mamma, ett par kompisar eller kom själv!

Ring 0707-330465 eller maila din anmälan till info@systerblom.se. Ange namn på deltagare. Du får sedan en bekräftelse med betalningsinstruktioner. Anmälan är bindande och för avbokning debiteras 100 kr.

Varmt välkomna!

Workshop påskPåskpyssla med blommor!

Söndag 9 april 2017

Kl 13.00 – 16.00 – Drop-in

Pris: 100 kr för ett ägg / 250 kr för en krans

Plats: Hantverkskammaren Tyresö Slott

Inför påskhelgen bjuder vi in barn och vuxna att pyssla med blommor. Fyll ett påskägg med färgglada blomster eller bind en krans att hänga på dörren. I priset ingår allt material och lån av verktyg.

 

 

 

Blomsterverkstad till jul

TORSDAG 24 NOVEMBER 2016

Kl 17.00 – 20.00 – Drop-in

Välkomna till ”förjul” torsdagen före första Advent och kvällsöppet i Hantverkskammaren. Kan hända gnistrar snön vit i marshallernas ljus, himlen är stjärnklar och stämningen i det gamla stallet sprider sig till våra sinnen ….

En fantastisk miljö att hitta julstämning i och en kväll då du kan göra dina julklappsinköp, få klapparna inslagna, njuta av glögg och varför inte göra en egen vacker juldekoration under ledning av Syster Blom. Kristina dukar upp ett pysselbord av blommor och blad i julens tema.

 

Har ni frågor eller idéer om workshops är ni varmt välkomna att höra av er!