Vad säger kunderna?

”TACK för ett fantastiskt jobb! Jag fick tårar i ögonen när jag kom in och såg hur vackert du gjort. Jag ÄLSKADE det! Både brudbukett och tärnbukett var magiska. Varmt, varmt tack! Det var perfekt!”
Pia Högberg

 

”Vi vill bara tacka dig för så fin service och den helt underbara kransen som placerades framför kistan och som vi kände spred värme och lyste upp.”
Ingrid & Thomas Sallander

 

”Tack för alla fantastiska blommor!!! De var precis som jag föreställt mig fast ännu bättre!!! Jag har aldrig någonsin känt mig så vacker i hela mitt liv ? ”
Anna Rask

 

”Många tusen tack för de helt fantastiska blomsterarrangemangen till pappas begravningscermoni igår. Tänk vad fantastiskt du kunde överföra önskemålen till det vackra vi fick se i kyrkan. Vi tyckte alla att det var det finaste vi sett!” 

Ingalena Eklind

 

”Jag kan verkligen rekommendera Syster Blom. Professionell, lätt att ha kontakt med och pålitlig. Kom med egna förslag när jag framförde mina specifika önskemål och resultatet blev mycket fint. Fick många positiva kommentarer på min vackra brudbukett.”

Sofia Lord

 

”Efter en bröllopskonsultation fick vi hjälp av Kristina som gjorde helt fantastiska bordsdekorationer, corsage, hårdekoration samt en underbar brudbukett. Vi kan varmt varmt rekommendera Syster Blom.”
Helle Wassenius

 

”Så fint det blev med blommorna! Det gjorde du bra. Tur vi frågade dig. Det kändes så mycket mamma. Tack!”
Britt-Inger Fredrikson

 

”Tack så mycket för underbart vackra blommor. Hjärtat var en fröjd att se och bandet var så fint skrivet. Enkla rena bokstäver – så vackert. Jag är säker på att Martha ler i sin himmel.”

Gunnel Winnberg

 

”Så positiva och tillmötesgående i kontakten! Och en helt fantastiskt vacker slutprodukt – i mitt fall en krans till en begravning.”

Anastasia von Zweigbergk

 

”Otroligt fina skapelser. Ljuvliga blommor i fantasifulla och stilfulla arrangemang. Allt enligt önskemål eller fritt skapande.”
Martina Nemlin

 

”Tusen tack för att du gjorde min mammas dag så vacker. Hon älskade blommor och du skapade det mest underbara rosenhjärtat vi kunde ha önskat oss. Det blev en kärlekssymbol till mamma och har en speciell plats i mitt hjärta. Stort tack.”
Patricia Stone Friberg